Azorentrail, een persoonlijke reis door de natuur!

Soms verlies je het contact met je innerlijke drijfveren. Je hectische bestaan slokt je op en werkdruk bepaalt je agenda in plaats van inspiratie. De Bold Azorentrail is een uiterst persoonlijke reis dwars door de natuur die je helpt om weer in je juiste energie te komen.

 

Een Bold trail is, anders dan een survivaltocht, een persoonlijke ontdekkingstocht waarbij je blootgesteld wordt aan het ritme van de natuur en groepsdynamica. Onder professionele begeleiding werk je aan je persoonlijke groei en je persoonlijk leiderschap op een prachtige locatie ergens in de wereld. Je komt jezelf tegen, herpakt jezelf en vindt terug wat je halverwege je drukke bestaan bent verloren. De natuur als persoonlijke challenge. Want wat doe je als je overgeleverd bent aan de elementen? Wat denk je nu echt als je in je slaapzak naar de sterrenhemel kijkt? De Bold Azorentrail als ultieme boost die de verandering gaat brengen die je nodig hebt.

 

De magie van de Bold Azorentrail

Je overgeven aan de magie van deze trail betekent jezelf overgeven aan de natuur, de spiritualiteit die daar voelbaar is. Je bent niet in contact met Facebook-updates of je mailbox, wel volledig met jezelf. In een vorm die volledig bij jouw persoonlijkheid past, zal de trail je kijk op het leven drastisch veranderen. Bold Trails zijn life changing!

 

De Bold Azorentrailprincipes

Tijdens een Bold Trail is het belangrijk om uit respect voor elkaar, onszelf en de natuur, de volgende principes te hanteren:

  • Silence: we praten we niet. In stilte peddel je overdag tijdens het kajakken door het water en in stilte zoek je je slaapplaats op. ‘Alleen zijn’ wordt zo een wezenlijk onderdeel van je ervaring
  • Simplicity: Horloges, mobiele telefoons, etc. blijven thuis. Wat je nodig hebt aan kleding en voedsel e.d. draag je zelf bij je
  • Secrecy: Als je praat, doe je dat vanuit je hart. Je mag erop vertrouwen dat alles wat je deelt, binnen de groep blijft
  • Sharing: Eenmaal per dag is er een council. Daarin stellen we ons voor elkaar open en delen we openhartig wat we willen – maar alleen als we dat willen
  • Service: We hebben respect voor de natuur, haar ritmes en kwetsbaarheid
  • Servant leadership: We dragen zorg voor elkaar waarbij we elkaars ruimte respecteren

 

Trailbegeleiders

Ronald Rier is coach, trainer en oprichter van de Bold Coach Academy. Voor hem is het begeleiden van deze trails een van de allerbeste manieren om mensen te helpen hun persoonlijk leiderschap een boost te geven. Tevens is er tijdens de trail professionele begeleiding van een lokale gids die alles weet over de locatie en hoe met respect om te gaan met de plaatselijke natuur.

 

Ben je klaar voor de Bold Azorentrail? Schrijf je dan nu in!

Wacht niet te lang, want de trail biedt plek voor maximaal acht deelnemers. De trail is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

 

Brochure Bold Azorentrail 2018

Direct aanmelden

Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

Praktische informatie

De Azorentrail 2018 zal plaatsvinden van 24 – 28 oktober.

 

Kosten EUR 4.750,- (ex btw en vlucht) en inclusief

  • overnachtingen
  • maaltijden
  • gids en transport

 

Onze trails zijn met alle zorg en zorgvuldigheid voorbereid. Meedoen aan de trail is een veilige en verantwoorde ontdekking naar jezelf.

 

Organisator

Bold Coach Academy - Ronald Rier

0850653772
0650680409

info@bold-academy.com
Locatie

Heart House, Boldzaal (1e verd.)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum