Ondernemen voor coaches – masterclass

Ondernemen voor coaches gaat over het in de wereld zetten van het mooiste product dat je hebt te bieden: Jijzelf. Om dit succesvol te doen, wordt niet alleen gevraagd dat je ‘product’ goed is, maar ook dat het goed verkocht wordt. Dit deel van ondernemerschap wordt in nagenoeg geen enkele coachopleiding behandeld. Waar begint dit (verkoop)proces en hoe doe je dat, het verkopen van jezelf? Deze pragmatische training behandelt de stappen die jij als ondernemer te maken hebt.

De 3-daagse masterclass verloopt van ‘binnen naar buiten’. Helderheid over wie je bent (als coach) en wat uitgedrukt gaat worden. Een goed ondernemersplan begint ook met een visie en missie. Met deze helderheid gaan we op pad.

 

Resultaat

 

Na deze training heb je:

 • Helderheid wat jou unique selling points zijn als coach
 • Welke doelgroep daar het beste bij past
 • Hoe je deze doelgroep kunt bereiken
 • Meerdere onderdelen van het ondernemersplan
 • Eerste reacties op je ondernemerschap en wellicht al opdrachten

 

 

⇐ Terug naar masterclasses

Direct aanmelden

  Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

  Praktische informatie

  De masterclass wordt gegeven gedurende de zes dagen over drie dagen. De eerstvolgende masterclass zal naar verwachting half 2019 plaatsvinden.

  Organisator

  Bold Coach Academy - Ronald Rier & Jeroen Stroet

  0850653772
  0650680409

  info@bold-academy.com
  Locatie

  Heart House, Boldzaal (1e verd.)
  Huizerweg 54
  1402 AD Bussum