Paarden coaching – masterclass

Heb je de wens om te gaan coachen en trainen met behulp van paarden? En wil je samen met deze intelligente dieren leren en ontwikkelen? Steeds meer coaches en trainers ontdekken de bijzondere toegevoegde waarde van het inzetten van een paard tijdens een (team)coach traject. Paarden zijn bijzonder gevoelige dieren. Ze reageren namelijk puur, direct en zonder oordelen op je gedrag en intenties. De inzet van paarden tijdens coachings- en leiderschapstrajecten vormt daarmee een eerlijke spiegel in het begeleiden en wordt als bijzonder effectief en verrassend ervaren.

 

Voor wie?

De Masterclass Paardencoaching is toegankelijk voor iedereen die coachervaring heeft op zowel individueel als groepsniveau. Je hebt als coach affiniteit met paarden of bent bereid dit te onderzoeken. Je werkt als coach of trainer in het bedrijfsleven, als zelfstandige of bij de overheid.

 

 

 

⇐ Terug naar masterclasses

Direct aanmelden

  Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

  Praktische informatie

  De Masterclass Paardencoaching start elk najaar en duurt 2 dagen.

  De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

  Kosten: EUR 925,-  excl btw en inclusief

  • Lokatiekosten
  • Huur van de paarden
  • Catering
  • Professionele begeleiding
  • Examen en certificaat

  Organisator

  Bold Coach Academy - Cessy Paardekooper en Daniëlla Corijn - Witte

  0850653772
  0650680409

  info@bold-academy.com
  Locatie