Paarden coaching – masterclass

Heb je de wens om te gaan coachen en trainen met behulp van paarden? En wil je samen met deze intelligente dieren leren en ontwikkelen? Steeds meer coaches en trainers ontdekken de bijzondere toegevoegde waarde van het inzetten van een paard tijdens een (team)coach traject. Paarden zijn bijzonder gevoelige dieren. Ze reageren namelijk puur, direct en zonder oordelen op je gedrag en intenties. De inzet van paarden tijdens coachings- en leiderschapstrajecten vormt daarmee een eerlijke spiegel in het begeleiden en wordt als bijzonder effectief en verrassend ervaren.

 

Voor wie?

De Masterclass Paardencoaching is toegankelijk voor iedereen die coachervaring heeft op zowel individueel als groepsniveau. Je hebt als coach affiniteit met paarden of bent bereid dit te onderzoeken. Je werkt als coach of trainer in het bedrijfsleven, als zelfstandige of bij de overheid.

 

 

 

⇐ Terug naar masterclasses

Direct aanmelden

Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

Praktische informatie

De Masterclass Paardencoaching duurt 2 dagen. De data voor 2018 zijn als volgt:

  • 11 en 12 oktober
  • we starten een groep bij een minimum van vier deelnemers

 

Kosten: EUR 925,-  excl btw en inclusief

  • Lokatiekosten
  • Huur van de paarden
  • Catering

Organisator

Bold Coach Academy - Cessy Paardekooper en Daniëlla Corijn - Witte

0850653772
0650680409

info@bold-academy.com
Locatie