Bold Advanced Coach Opleiding

Je bent manager, adviseur of leidinggevende en je hebt al ervaring met coaching. Toch wil je hierin verder professionaliseren en er misschien wel helemaal je werk van maken. De tiendaagse Advanced Coach vervolgopleiding van Bold is dé opleiding waarmee je je tot zeer bekwame professioneel coach kan ontwikkelen.

In deze coachopleiding maak je je alle vaardigheden eigen om anderen te begeleiden, motiveren en inspireren. Je leert hoe je veiligheid en vertrouwen creëert in het coachproces. En je ontdekt hoe je bij de intrinsieke motivatie van je coachees kunt komen zodat hij of zij echt in beweging komt.

 

Voor wie?

Deze resultaatgerichte coachopleiding is voor professionals die zelfstandig of in hun organisatie op professionele wijze cliënten of medewerkers willen coachen. Die de moed hebben om daarbij naar hun eigen processen te kijken en hun gehechtheid aan denk-, voel- en gedragspatronen los te laten. Van cursisten wordt bovendien verwacht dat ze levens- en/of werkervaring hebben in het voeren van gesprekken en/of begeleiden van medewerkers.

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor deze stevige opleiding? Neem contact op voor een persoonlijke intake met een van onze trainers. Dan maken we kennis en bespreken we je motivatie en leerdoelen.

 

Wat levert de opleiding je op?

De opleiding is opgebouwd rond de elf erkende coachingcompetenties van de International Coach Federation (ICF). Na het positief afronden van de opleiding ontvang je het certificaat Professional Coach van de Bold Coach Academy. Met dit certificaat kun je aantonen dat je bent opgeleid op het niveau van Professional Coach van de ICF en kun je je officieel door dit vooraanstaande instituut laten certificeren.

 

 

 

⇐ Terug naar Opleidingen

Direct aanmelden

Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

Praktische informatie

De Bold Advanced Coach Opleiding omvat vijf modules van elk twee dagen en duurt van 09.30 tot 17.30 uur. Bovendien is er een reflectieopdracht en een supervisie afspraak van drie uur. Voorafgaand aan de opleiding nemen we een persoonlijke intake af.

Data Bold Advanced Coach Opleiding:

Start Advanced Coach Opleiding naar verwachting januari 2020.

 

Kosten

€ 5975,00 (ex btw) en inclusief

  • Leskosten                €  50
  • Lesmateriaal            € 100
  • Reflectieopdracht        € 100
  • Supervisie 3 uur          € 250
  • Lunch, koffie & thee   € 200

Organisator

Bold Coach Academy - Ronald Rier

0850653772
0650680409

info@bold-academy.nl

Locatie