Bold Coach Opleiding 2.0

Authenticiteit is een bepalende factor in effectief coachen. Daarom besteden we, naast het ontwikkelen van basis coach technieken, veel aandacht aan je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Dit traject is daardoor ook te volgen als boost naar een succesvol leven.

 

Voor wie?

De éénjarige basis coachopleiding van Bold Coach Academy is voor iedereen die een stevige basis coachings- en gespreksvaardigheden wil ontwikkelen om daarmee zijn persoonlijke effectiviteit te vergroten. Leidinggevende, consultant, HR manager, begeleider of professionele coach: voor iedereen die zijn/haar impact wenst te vergroten op de samenwerking met anderen. Indien je de volgende behoeftes herkent, zijn we een goede match:

 • als manager of consultant effectiever en meer coachend leiding of advies willen geven
 • beter leren communiceren en meer begrip kweken
 • persoonlijke ontwikkeling willen realiseren en beter met emoties omgaan in gesprekken
 • willen onderzoeken of coachen iets voor je is

 

Certificaat

De opleiding is opgebouwd rond de 11 coaching competenties die door de International Coach Federation (ICF) zijn gedefinieerd. Momenteel is een accreditatieaanvraag bij de ICF gaande voor de Bold Foundation op ACC niveau. Dat betekent concreet dat je -na goedkeuring- met het certificaat van Bold Coach Academy als gecertificeerd coach door ICF wordt erkend.

 

Resultaat

Na deze éénjarige opleiding beschik je over een stevige basis om op een vaardige en professionele wijze anderen coachend te begeleiden in hun ontwikkeling.

 

Meer lezen –> Brochure Bold Coach Opleiding 2019

 

⇐ Terug naar opleidingen

Direct aanmelden

  Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

  Praktische informatie

  De Bold Coach Opleiding omvat zeven modules van elk twee dagen en wordt afgesloten met twee examendagen. Elke dag duurt van 09.30 tot 17.00 uur, met inloop vanaf 09.00 uur.

   

  Data Bold Coach Opleiding 2.0 2019:
  1. 24-25 januari
  2. 13-14 februari
  3. 21-22 maart
  4. 9-10 mei
  5. 6-7 juni
  6. 4-5 juli
  7. 5-6 september
  8. 10-11 oktober examen

   

  Kosten

  € 4.850,- (ex BTW) en inclusief

  • leskosten                   € 100
  • alle lesmateriaal       € 125
  • supervisie                  € 150
  • examen                      € 150
  • luncharrangement   € 350

  Organisator

  Bold Coach Academy - Ronald Rier

  0850653772
  0650680409

  info@bold-academy.com
  Locatie

  Heart House, Boldzaal (1e verd.)
  Huizerweg 54
  1402 AD Bussum