Bold Coach Opleiding (start 15 april!)

Authenticiteit is een bepalende factor in effectief coachen. Daarom besteden we, naast het ontwikkelen van basis coach technieken, veel aandacht aan je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Dit traject is daardoor ook te volgen als boost naar een succesvoller, gelukkiger en ‘echter’ leven.

Voor wie?

De coachopleiding van Bold Coach Academy bestaat uit 4 blokken van 2 dagen verdeeld over ongeveer 5 maanden en wordt afgesloten met een examen. De opleiding is voor iedereen die een stevige basis coachings- en gespreksvaardigheden wil ontwikkelen en een grote stap wil zetten in persoonlijke groei. Leidinggevende, consultant, HR manager, begeleider of professioneel coach: voor iedereen die zijn/haar impact wenst te vergroten op de samenwerking met anderen. Indien je één of meerdere van de volgende behoeftes herkent, zijn we een goede match:

 • als manager of consultant wil je effectiever en meer coachend leiding kunnen geven
 • je wilt beter leren communiceren en daardoor meer begrip kweken bij de ander
 • je wilt gedegen en professioneel kunnen coachen
 • een boost in je persoonlijke ontwikkeling ervaren en een sterkere connectie met jezelf
 • helderheid wilt krijgen over je volgende stap in je werk en prive
 • bewuster verantwoordelijkheid kunnen nemen, maar ook kunnen laten

Certificaat

De opleiding is opgebouwd rond de 11 coaching competenties die door de International Coach Federation (ICF) zijn gedefinieerd. Momenteel is een accreditatie-aanvraag bij de ICF gaande voor deze opleiding ACC niveau. Daarnaast zijn we bezig met een aanvraag voor het EMCC(Europees beroepskeurmerk). We verwachten rond mei 2021 alle accreditaties rond te hebben. Elke deelnemer die in 2021 start komt in aanmerking voor officiële certificering, mits geslaagd voor het coachexamen.

Resultaat

Na dit 8 daagse programma beschik je over een stevige basis om op een vaardige en professionele wijze anderen coachend te begeleiden in hun ontwikkeling.

Meer lezen –> Klantbrochure.BCO.2021

 

⇐ Terug naar opleidingen

Direct aanmelden

  Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

  Praktische informatie

  De Bold Coach Opleiding omvat vier blokken van elk twee dagen en wordt afgesloten met een examen. Elke dag duurt van 09.30 tot 17.30 uur, met inloop vanaf 09.00 uur.

  Data Bold Coach Opleiding 5.0 2021:
  1. 15/16 april
  2. 6/7 mei
  3. 3/4 juni
  4. 1/2 juli (laatste dag examen)
  Kosten

  € 4.000,- (ex BTW) en exclusief:

  • Lesmateriaal/LMS €150
  • Supervisie € 150
  • Examenkosten € 150
  • Luncharrangement € 200

  Organisator

  Bold Coach Academy

  +31(0)650 680 409

  info@bold-academy.com

  Locatie

  Heart House, Boldzaal (1e verd.)
  Huizerweg 54
  1402 AD Bussum