Bold Coach Opleiding (start 22 oktober 2020)

Authenticiteit is een bepalende factor in effectief coachen. Daarom besteden we, naast het ontwikkelen van basis coach technieken, veel aandacht aan je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Dit traject is daardoor ook te volgen als boost naar een succesvoller en gelukkiger leven.

Voor wie?

De coachopleiding van Bold Coach Academy bestaat uit 5 blokken van 2 dagen verdeeld over 6 maanden. en wordt afgesloten met een examen. De opleiding is voor iedereen die een stevige basis coachings- en gespreksvaardigheden wil ontwikkelen en een grote stap wil zetten in persoonlijke groei. Leidinggevende, consultant, HR manager, begeleider of professioneel coach: voor iedereen die zijn/haar impact wenst te vergroten op de samenwerking met anderen. Indien je de volgende behoeftes herkent, zijn we een goede match:

 • als manager of consultant effectiever en meer coachend leiding of advies willen geven
 • beter leren communiceren en meer begrip kweken
 • persoonlijke ontwikkeling willen realiseren en beter met emoties omgaan in gesprekken
 • willen onderzoeken of coachen als vak, iets voor je is

Certificaat

De opleiding is opgebouwd rond de 11 coaching competenties die door de International Coach Federation (ICF) zijn gedefinieerd. Momenteel is een accreditatie-aanvraag bij de ICF gaande voor deze opleiding ACC niveau. Daarnaast zijn we bezig met een aanvraag voor het EMCC(Europees beroepskeurmerk). We verwachten rond mei 2020 alle accreditaties rond te hebben. Elke deelnemer die in 2020 start komt in aanmerking voor officiële certificering, mits geslaagd voor het coachexamen.

Resultaat

Na dit 12- daagse programma beschik je over een stevige basis om op een vaardige en professionele wijze anderen coachend te begeleiden in hun ontwikkeling.

Meer lezen –> Brochure Bold Coach Opleiding

 

⇐ Terug naar opleidingen

Direct aanmelden

Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

Praktische informatie

De Bold Coach Opleiding omvat vijf blokken van elk twee dagen en wordt afgesloten met een examen. Elke dag duurt van 09.30 tot 17.30 uur, met inloop vanaf 09.00 uur.

Data Bold Coach Opleiding 5.0 2020:
 1. 22/23 oktober
 2. 12/13 november
 3. 10/11 december
 4. nog te bepalen
 5. nog te bepalen
 6. nog te bepalen (examendagen)
Kosten

€ 5.975,- (ex BTW) en inclusief

 • Leskosten € 100
 • Lesmateriaal €150
 • Supervisie € 150
 • Examenkosten € 150
 • Luncharrangement € 350

Organisator

Bold Coach Academy

06-13765441

info@bold-academy.com
Locatie

Heart House, Boldzaal (1e verd.)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum