Summer camp “Be Bold, zonder lef geen succes!”

 

Bold Coach Academy organiseert deze zomer een ‘Be Bold Summer camp‘! Een eenmalige en speciale gelegenheid om ook jongeren een keer in contact te brengen met onze coaches en werkwijze om het beste in jezelf naar boven te halen!

 

Onder het motto ‘zonder lef geen succes‘ dagen wij jongeren tussen 17 en 27 jaar uit om te ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen c.q. willen en hoe ze dat in de wereld kunnen zetten. Met behulp van onze ervaren coaches gaan we letterlijk en figuurlijk in beweging komen en op ontdekkingstocht in de natuur. Dit om een ieder zijn of haar eigen natuur en wilskracht te laten ontdekken. Heb je net je eindexamen of studie afgerond en weet je even niet hoe nu verder? Ben je zoekende naar waar je echte passie en kracht ligt? Ben je een opleiding/baan begonnen maar is dat het eigenlijk ook niet maar wat dan wel? Wil je graag jezelf weer in beweging krijgen maar weet je niet zo goed hoe en nog belangrijker, welke kant dan op?

Wij helpen je tijdens deze Bold Summercamp graag met je eigen zoektocht! Een aantal dagen actief bewegen in de natuur, zonder afleiding van alle sociale bindingen en met een groep gelijkgestemden zijn wat ons betreft de ideale omstandigheden om jouw unieke pad (weer) te bepalen. Ga met ons in verbinding en ervaar hoe krachtig een beetje bikkelen, plezier en een positieve houding kan bijdragen aan jouw intrinsieke motivatie om je pad uit te stippelen waar je je aan kan verbinden en om op een plek uit te komen waar je graag wilt zijn.

 

Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan snel aan want vol = vol! Graag bij aanmelding ook je telefoonnummer vermelden, zodat we snel kunnen schakelen.

Direct aanmelden

  Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

  Praktische informatie

  Het Summer camp vindt al over twee weken plaats, van 13 – 16 augustus aanstaande in België. Vertrek per bus vanaf Amsterdam CS op maandagochtend 13 augustus om 08.00 uur.

   

  Kosten

  Voor dit Summer Camp rekent Bold een speciale kortingsprijs van

  EUR 395,- incl btw plus:

  • drie overnachtingen
  • maaltijden
  • alle activiteiten
  • busvervoer van en naar België

  Deelnemers dragen zelf zorg voor een passende verzekering. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en paklijst.

   

  Organisator

  Marcel Dekker (oud-marinier, coach en ruime ervaring met jongerenwerk) en Nicole Anthonissen (kickbokser, personal coaching, ruime ervaring in jongerenwerk)

  0850653772
  0650680409

  info@bold-academy.com
  Locatie

  Heart House, Boldzaal (1e verd.)
  Huizerweg 54
  1402 AD Bussum