Een whale trail, laat je raken en ervaar!

Bold Coach Academy nodigt je graag uit om mee te gaan op een persoonlijke reis naar een heel bijzonder stukje natuur. Ver weg in de diepblauwe Atlantische Oceaan mag je ervaren hoe het is om met de indrukwekkende bultrug walvis kennis te maken. Laat je raken door deze magische ontmoeting!

 

In tijden van hectiek door werkdruk en allerlei (sociale) verplichtingen verlies je soms het contact met je innerlijke drijfveren.  Maak tijd en creëer  ruimte voor jezelf om weer in de juiste energie te komen, je eigen inspiratie te hervinden. De Whale-trail van Bold zal daar een ongelooflijk mooie bijdrage aan  leveren!

 

We nemen je mee naar de Silverbank, nabij de Dominicaanse Republiek. Dit is de habitat van de bultrugwalvis, een magische omgeving waar sereniteit en spiritualiteit voelbaar is. Meegaan met onze trail betekent dat je de bijzondere magie gaat ervaren van het zwemmen met walvissen. De ontmoetingen tussen jou als mens en deze prachtige en krachtige zoogdieren is ontroerend en overweldigend tegelijk. Een totale natuurbelevenis, ver weg van alle communicatieprikkels. Met deze trail kom je weer in contact met jezelf.

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag mee op dit avontuur? Meld je dan nu aan! Er geldt een maximum van 16 deelnemers en is geschikt voor eenieder in gezonde conditie. Download hier onze BrochureWhale Trail 2019 Lees ook de blog van Ronald over zijn ontmoeting!

 

⇐ Terug naar opleidingen

Direct aanmelden

  Hierin wordt het volgende vermeld over het verwerken van mijn gegevens: De informatie die via de formulieren op de website wordt verzonden wordt niet in het systeem opgeslagen. Deze informatie wordt alleen via e-mail doorgestuurd naar Bold Coach Academy.

  Praktische informatie

   

  Data

  De Bold Whale Trail zal plaatsvinden van 28 maart – 4 april 2020. Voorafgaand aan de trail worden de volgende dagen georganiseerd:

   

  • Whale Trail Night
  • individuele intakegesprekken
  • Kennismakingsavond voor alle deelnemers

  Na afloop van de Trail volgen nog individuele integratiegesprekken.

   

   

  Kosten

  € 5.100,- (ex BTW) en inclusief

  • overnachtingen aan boord
  • vergunningen en brandstof toeslagen
  • volledige verzorging incl maaltijden, snacks, drankjes
  • transfer terug van jachthaven naar vliegveld

   

  Organisator

  Bold Coach Academy - Ronald Rier

  0850653772
  0650680409

  info@bold-academy.com
  Locatie

  Heart House, Boldzaal (1e verd.)
  Huizerweg 54
  1402 AD Bussum