OVER BOLD

We zijn pragmatisch, no-nonsense, ervaringsgericht en werken met verrassende/originele tools. Onze stijl is enthousiasmerend, hands-on, oordeelloos op de mens/veeleisend op het proces, confronterend en tegelijkertijd warm & respectvol.

Wat maakt de Bold Coach Academy zo uniek?

 

Bold Coach Academy levert graag een voedende bijdrage aan succes, groei en gezondheid van mens en organisatie. Ons doel is te allen tijde gericht op  de verhoging van Kwaliteit en Vitaliteit van iemands leven als mede de Effectiviteit  van zijn of haar gedrag.

 

Onze visie

 

Met de beste versie van jezelf creëer je de beste versie van deze wereld. De beste versie van jezelf ben jijzelf! Daarom faciliteren en kanaliseren wij de potentie die jij wilt uitdrukken. Voor jezelf en voor anderen.  Wij geloven dat coaching een krachtig instrument hiertoe is.

 

Ons aanbod

Wij bieden professionele- en gedegen opleidingen, trainingen, masterclasses en trajecten aan op het gebied van (leefstijl)Coaching en Leiderschap. De meest optimale ontwikkeling hiertoe loopt in onze overtuiging langs vier assen: fysiek, emotioneel, mentaal, en spiritueel.  Wij leiden op met kennis, kunde, hart en inspiratie.

Kijk naar ons actuele aanbod.

 

Onze werkwijze

 

Bold Coach Academy is een organisatie met een duidelijke purpose. Alle opleidingen en trainingen richten zich met name op de ontwikkeling van de juiste attitude van de coach. Door de coach onder andere te leren vanuit een objectieve perceptie actief, alert en nieuwsgierig te luisteren, kan een gelijkwaardige verbinding ontstaan. Dit biedt de juiste ruimte voor autonomie en ’empowerment’. Bold Coach Academy is lid van de International Coach Federation en past de elf coach competenties toe in al haar opleidingen.

 

Een Bold coach

 

De belangrijkste les die je leert in de Bold Coach Academy is dat je als coach zelf je belangrijkste instrument bent. De tools en technieken en andere coachingsvaardigheden komen pas in tweede instantie aan de orde. Wat je hiervoor nodig hebt is de bereidheid om te investeren in je eigen ontwikkeling. Hoe meer je zelf bewust bent, hoe effectiever je een ander kunt faciliteren en begeleiden.

 

De Bold coach:
  • durft met lef uit haar of zijn eigen comfortzones te stappen en daarmee duurzame gedragsveranderingen realiseren
  • is in staat de kracht van groepsdynamiek te combineren met individueel maatwerk
  • omarmt zijn of haar eigen authenticiteit en kan dit als tool in het transformatieproces inzetten
  • is gedegen, professioneel opgeleid en onderlegd met vaardigheden conform de elf coach competenties van de International Coach Federation.

 

 

 

 

 

"zelfreflectie tijdens iedere sessie, dàt maakt de Bold coach zo uniek!"

Meet the Team